PROJECTEN

Technowacht voor duurzame oplossingen

Technowacht heeft zich gespecialiseerd in duurzame binnenklimaat oplossingen gekoppeld aan een optimale luchtvochtigheid en luchthygiëne.

DUURZAAM, INNOVATIEF, LAGE BEDRIJFSKOSTEN EN MAXIMALE BEDRIJFSZEKERHEID.

Het juiste binnenklimaat systeem voor iedere toepassing omdat techniek een ander klimaat nodig heeft dan de mens.

 

Technowacht werkt nauw samen met dé internationale autoriteit op het gebied van binnenklimaatbeheersing en precisie koeling, de firma STULZ.

KOELEN IN DE ZOMER, VERWARMEN IN DE WINTER

Airconditioning zorgt voor een goed binnenklimaat - thuis en op het werk. In Nederland is Technowacht dé dealer van energie-efficiënte comfort-airconditioningsystemen van Mitsubishi Heavy Industries.

 

Mitsubishi Heavy Industries is een van meest toonaangevende fabrikanten van comfort airconditioning, met innovatieve technologie, van de wereld.

 

Technowacht levert deze superieure producten , in nauwe samenwerking met STULZ. Van aantrekkelijke split-units voor in huis tot en met complexe airconditioning systemen voor grote kantoorpanden, Technowacht biedt passende oplossingen voor elke toepassing.

 

Het assortiment van comfort-airconditioningunits bestaat uit eenvoudige splitunits met een klein vermogen voor afzonderlijke ruimten, kleine multisplit-units voor meerdere ruimten tot en met omvangrijke VRF-airconditioningsystemen met hoge vermogens voor grote objecten.

 

overzicht comfort airconditioning systemen

SYSTEEM

 

VRF

Multisplit

Multisplit

Split

Kruisstroom wisselaar

Regeling(-en)

SERIE

 

KX6 serie

SX serie

FDS serie

S - serie

Kruisstroom wisselaar

STULZ CompTrol (c)

KOEL CAPACITEIT

 

tot 136 kW

tot 8 kW

tot 25 kW

tot 7.1 kW

-

-

CONTACT

onafhankelijk van olie en gas

De voordelen van een warmtepomp liggen voor de hand.

Vergeleken met andere verwarmingssystemen verdienen de aanschafkosten van een warmtepomp voor nieuwbouw of renovaties zich relatief snel terug.

 

  • Aanzienlijk lagere verbruiks- en bedrijfskosten.
  • Nauwelijks onderhoudskosten.
  • Geen kosten voor een schoorsteen of schoorsteenveger.
  • Geen kosten voor een tank.
  • Geen kosten voor een tankruimte.
  • Eenvoudige installatie.

 

Nieuwe dimensies in de onafhankelijkheid

De in de lucht opgeslagen zonne-energie is een onuitputtelijke bron van energie zonder emissie. Warmtepompen betrekken het grootste deel van de energie uit omgevingslucht. Dit werkt zelfs in de winter bij buitentemperaturen onder het vriespunt. Alleen de aandrijfenergie hoeft te worden geleverd door elektrische stroom. Warmtebronnen met een vermogen tot 70 kW moeten worden voorzien van een energie-efficiëntielabel. Momenteel beschikken tv’s, koelkasten, wasmachines enz. al over dit label.

 

ZO WERKEN WARMTEPOMPEN

* De verhouding kan afhankelijk van de buitentemperatuur en de bedrijfsomstandigheden variëren. Nauwkeurige gegevens m.b.t. de COP-waarde vindt u in de technische gegevens.

*energie-efficiëntie van de binnenverwarming, afhankelijk van het jaargetijde

 

Maximaal rendement, alleen met warmtepompen

CONTACT

Precisie airconditioning garandeert productie

 

Precisie airconditioning regelt temperatuur en luchtvochtigheid tot op de graad nauwkeurig om de werking van gevoelige apparatuur te waarborgen. In datacenters en switching ruimtes van gsm netwerken verzekeren ze op efficiente wijze de continue beschikbaarheid van computer systemen tegen gunstige kosten.

Indien noodzakelijk kunnen alle units uitgerust worden met de mogelijkheid om te communiceren met Gebouw Beheer Systemen van verschillende bekende aanbieders. Op die manier is een centrale besturing mogelijk.

CyberAir 3 – Maximale efficiëntie in data center airconditioning

Het CyberAir 3 precisie airconditioning systeem met  DFC / DFC² koelt datacenters en technische ruimten met een warmtebelasting van meer dan 20kW tot 60% zuiniger dan conventionele compressor koelsystemen.

Compact Plus – Kleine investering, groot resultaat

Het precisie airconditioningsysteem Compact Plus verzekert, tegen een lage investering, de betrouwbaarheid en veiligheid van kwetsbare apparatuur in computerruimten met een warmtelast vanaf 18kW.

MiniSpace – Betrouwbare precisie airconditioning voor kleine computerruimtes

Het precisie airconditioner systeem MiniSpace  klimatiseert kleine computer- en techniekruimten met een warmtelast tot 28kW.

CONTACT

K.v.K. 0818 7359

BTW: NL-820309734801

IBAN: NL98 ABNA 0457 3131 53

BIC: ABNANL2A

Technowacht

Mors 11

7151 MX  Eibergen

tel: +31 (0)88 02 333 10

email: info@technowacht.nl

Postbus 164

7150 AD  Eibergen